LOGO I FOLIE

Logo i folie

Logoer kan anvendes et utal af steder, hvor man ønsker blikfang, og produceres i alle størrelser.

Logoer udskæres i gennemfarvet folie, her er ingen baggrund, logoet fremtræder rent med den baggrundsfarve som logoet monteres på.

En anden mulighed er logo som konturskåret print. Logoet printes på folie og konturskæres i den ønskede form.

Alle logos produceres i kvalitets folie med lang holdbarhed.


TEKSTER I FOLIE

Folie Tekster

- udskåret tekster i standard skrifttyper.

Folie tekster udskæres i selvklæbende folie som findes i mange farver. Den færdige tekst leveres i den ønskede opsætning, klar til montering - lettere bliver det nok ikke.

Størrelse... Skrifttyper..

Tekster fremstilles tilpasset dine ønsker med hensyn til størrelse og skrifttype. Du kan frit vælge mellem flere hundrede kvalitets skrifttyper, som kan udskæres i folie fra 8 mm og opefter.RUDE DEKORATION

Dekoration af ruder

Der er mange løsninger på dekoration af ruder, som giver blikfang

Rude dekorationer udskåret i frosted folie er et populært valg, da der stadig er lysindfald men samtidig blokerer for indsyn. Anvendes bl.a. som afskærmning af mødelokaler og kontorer. Frosted folie har samme visuelle effekt som en sandblæst rude.

Rudedekoration som print, som delvis- eller fulddækning, en løsning som skaber blikfang, eller formskåret folie rudeprint f.eks. logo eller et slogan.DEKO

Dekorationer i folie

Sæt dit personlige præg på bilen, cyklen, køleskabet, døren, væggen o.m.a. med en dekoration i selvklæbende folie, det er kun fantasien der sætter grænsen.
Sander Reklame råder over mange designs/motiver som kan bruges, forhør om din ønske dekoration er i arkivet.